Paar nippi, kuidas pannkoogid veel ägedamaks tuunida

Retseptisahtel-pannkoogid

Seekordne postitus on täitsa praktilist laadi, mis lisaks teritab ka ilumeelt. Nimelt võtsime ette pannkoogid ning proovisime neid hoopis teistmoodi ning kihvtimalt serveerida. Lisaks tegime kogu ettevõtmisest lahedad pildid, mida teiega siin lahkelt ka jagame. Kuid nüüd räägime lähemalt, kuidas meil pannkookide tuunimine õnnestus.

Et sellise ettevõtmisega algust teha, oli meil kõigepealt vaja pannkooke. Nende küpsetamine oleks meil võtnud pool päeva, sest vaja läks nii erineva suuruse kui ka kujuga pannkooke. Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem. Otsustasimegi oma jõud Mammaga ühendada, et teieni tuua uued trendid pannkookide kaunistamisel. Mamma pannkoogid on juba ammu teada tuntud ‘’nagu kodus küpsetatud’’ maitseomaduste ja ilusa välimuse poolest. Miks siis mitte oma tööd lihtsamaks teha ning üheskoos selline põnev tegevus ette võtta, sest ennekõike oli meil ju fookuses pannkookide kaunistamine ja serveerimine, mitte küpsetamine. Keda küpsetamise pool huvitab, võib vaadata meie enda valmistatud pannkookide retsepte siit.

Kuldkollased Kõrvitsa-kohupiimapannkoogid apelsinimoosiga

Retseptisahtel-pannkoogid

Esimesena kaunistasime Kõrvitsa-kohupiimapannkoogid, mis oma kuldkollase värvusega tegid poole töö meie eest ära. Kuna tegu oli just erksat värvi pannkookidega, siis tõstsime need musta kaussi, sest kausi must ja kollane värv töötavad omavahel väga hästi. Pannkoogid asetasime üksteise peale nii, et tekiks kõrge torn. Kõige peale panime vahukooremütsi ning valasime üle apelsinimoosiga. Kõrvale veel klaas piima ning kunstiteos oligi valmis.

 

Banaani-kohupiimapannkoogid meega

Retseptisahtel-pannkoogid

Kui järgmisi pannkooke kaunistama hakkasime, siis leidsime inspiratsiooni nende koostisainetest. Kuna pannkoogid sisaldasid banaani, siis mõtlesime, et serveerime need banaaniviiludega. Peale lisasime veel õiget Eesti mett ning sinine kauss lisas veel rohkem romantilist fiilingut. Koogid ladusime jällegi üksteise otsa torni. Just väiksemate pannkookide serveerimisel valitseb praegu torni ladumise trend. Olime trendikad. Mesi pani pannkoogid valguse käes kuldselt särama ning muutis need veel isuäratavamaks.

Retseptisahtel-pannkoogid

 

Kohupiimapannkoogid traditsioonilisel viisil

Retseptisahtel-pannkoogid

Suhkur ja kaneel. Neid ei saa mitte ära unustada. Segasime mõlemad omavahel kokku ning raputasime kerge käega pannkookidele peale. Tegelikult käisime kaneeli ja suhkruga päris vabalt ringi. Mida rohkem seda uhkem. Peale asetasime kaunistuseks värskeid vaarikaid. Marjad lisasid värvi ning lisaks andsid ka maitsele juurde mõnusat marjasust.

Retseptisahtel-pannkoogid

 

Pannkoogid maasikalisandi ja šokolaadivahuga

Retseptisahtel-pannkoogid

Kui mõelda maasikatele, siis ikka esimese ja teisena tulevad meelde šokolaad ja maasikad. Viilutasime maasikad õhukesteks viiludeks ning sättisime viilud uuesti puidust lõikelaual kokku. Peale tegime lõbusad šokolaadi-vahukoore triibud. Kookide juurde lisasime veel laimiviile, et üldpilti lisada natuke rohelust. Nende kaunistamine võttis meil ka kõige rohkem aega, kuid tulemus oli seda väärt.

Viise, kuidas pannkooke kaunistada on kindlasti veel ja rohkemgi. Loodame, et saite juurde inspiratsiooni, kuidas pannkooke ägedamalt serveerida. Alati ei pea ka pannkooke ise tegema, vaid võib ka poest osta ning siis need oma maitse järgi ägedamaks tuunida.

Retseptisahtel-pannkoogid

Viimased retseptid:

Gin & Toonik kook

Itaalia mandliküpsised

Cava tassikoogid

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga