Krõbedad kalapulgad lõhefileest

Retseptisahtel-kalapulgad

Valmistamisaeg: 15 min
Küpsetamise aeg: 15 min
Kokku kuluv aeg: 30 min

Koostisained

  • Lõhefileed
  • Kartulit
  • Porgandit
  • Rohelist
  • Pipart
  • Soola
  • 2 tl riivitud parmesani
  • 1 spl õli
  • 2 spl riivsaia
  • 1 tl ürdisegu

Valmistamisõpetus

  1. Lõika lõhefileest tükid või osta kohe poest lõhetükid.
  2. Sega oliiviõli, riivsai, ürdisegu, sool ja pipar ning kata lõhetükid.
  3. Lõika kartulid pooleks ning maitsesta soola ja pipraga.
  4. Koori ja tükelda porgandid.
  5. Tõsta lõhe, kartulid ja porgandid koos ahju 200 kraadi juures umbes 15 minutiks või kuni paneering on kuldne ja krõbe.
  6. 5 minutit enne ahjust välja võtmist lisa kartulile riivjuustu, et see ahjus kartuli peale ära sulaks.
  7. Serveeri kalapulgad koos ahjukartuli ja porgandiga ning tee kõrvale värske salat.
Retseptisahtel-kalapulgad

Viimased retseptid:

Gin & Toonik kook

Itaalia mandliküpsised

Cava tassikoogid

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga