Kalkuni grill-liha küpsetatuna fooliumis

Alusta grillihooaega mahlase ja tervisliku kalkuni grill-lihaga. Fooliumi sees küpseb liha veel eriti pehmeks ja köögiviljad jäävad mõnusalt mahlaseks. Eriti hästi sobib selle toidu kõrvale grillil krõbedaks tehtud Gruusia leib, kastetuna külma dipikastme sisse!

Koostisained

  • Kalkuni grill-liha
  • suvikõrvitsat
  • peotäis sparglit
  • kollast ja punast paprikat
  • sool
  • pipar

Valmistamisaeg: 10 min     Küpsetamise aeg: 25 min     Kokku kuluv aeg: 35 min

Valmistamisõpetus

  1. Rebi fooliumist paras tükk ja kortsuta ääred.
  2. Tõsta igale fooliumitükile üks kalkuni grill-liha tükk.
  3. Aseta fooliumile peotäis sparglit.
  4. Haki üks suvikõrvits ja lisa igale fooliumitükile peotäis suvikõrvitsat.
  5. Puhasta ja haki kollane ja punane paprika ning tõsta fooliumile.
  6. Soovi korral lisa köögiviljadele soola ja pipart.
  7. Tõsta fooliumid grillile ja lase küpseda umbes 25 minutit.

Retsepti allikas: retseptisahtel.ee

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga