Alusta grillihooaega mahlase ja tervisliku kalkuni grill-lihaga. Fooliumi sees küpseb liha veel eriti pehmeks ja köögiviljad jäävad mõnusalt mahlaseks. Eriti hästi sobib selle toidu kõrvale grillil krõbedaks tehtud Gruusia leib, kastetuna külma dipikastme sisse!
Koostisained
- Kalkuni grill-liha
- suvikõrvitsat
- peotäis sparglit
- kollast ja punast paprikat
- sool
- pipar
Valmistamisaeg: 10 min Küpsetamise aeg: 25 min Kokku kuluv aeg: 35 min
Valmistamisõpetus
- Rebi fooliumist paras tükk ja kortsuta ääred.
- Tõsta igale fooliumitükile üks kalkuni grill-liha tükk.
- Aseta fooliumile peotäis sparglit.
- Haki üks suvikõrvits ja lisa igale fooliumitükile peotäis suvikõrvitsat.
- Puhasta ja haki kollane ja punane paprika ning tõsta fooliumile.
- Soovi korral lisa köögiviljadele soola ja pipart.
- Tõsta fooliumid grillile ja lase küpseda umbes 25 minutit.
Retsepti allikas: retseptisahtel.ee