Itaalia omlett ehk frittata köögiviljade ja fetaga

Iga toreda päeva aluseks on maitsev hommikusöök. Itaalia omlett ehk frittata on kui hommikusöökide pitsa, sinna saad lisada põhimõtteliselt kõike, mis pähe tuleb. Köögiviljadega frittata kirgas segu pakub peale silmailu ka rohkelt vitamiine.

Valmistamisaeg: 10 min                Küpsetamise aeg: 35 min                 Kokku kuluv aeg: 45 min

Koostisained

  • Külmutatud köögiviljad
  • 8 muna
  • 1 keskmine paprika
  • 12 kirsstomatit
  • 250 g fetat
  • Hakitud koriandrit
  • Peotäis basiilikut
  • Sool
  • Pipar

Valmistamisõpetus

  1. Klopi suuremas kausis 8 muna.
  2. Lisa sool ja hakitud koriander ning sega.
  3. Lisa munade hulka külmutatud köögiviljad ja hakitud paprika ning sega uuesti.
  4. Vala segu ahjuvormi ja tõsta peale pooleks lõigatud kirsstomatid ning lisa feta.
  5. Tõsta ahju 200 kraadi juures 35 minutiks.
  6. Kaunista pealt basiilikuga.

Retsepti allikas: retseptisahtel.ee

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga