Talvemõnude nautimise juurde kuulub kindlasti ka üks korralik soe ja täitev supp. Lähis-Ida mõjutustega püreesupp, mille kandvat rolli mängib külmutatud supisegu, on selleks just õige valik.
Koostisained
- Külmutatud supisegu
- 400 g konservkikerherned
- vürtsköömen
- kurkum
- ürdisool
- oliivõli
- petersell
- münt
Valmistamisaeg: 10 min Küpsetamise aeg: 20 min Kokku kuluv aeg: 30 min
Valmistamisõpetus
- Vala oliivõli potti ja lisa vürtsköömen, kurkum ning ürdisool.
- Lisa vesi ja vala külmutatud supisegu potti.
- Vala potti ka 400 g kikerherneid ning sega läbi.
- Lisa sool ja pipar ning sega uuesti.
- Lase supil madalal tulel keeda ning püreesta supp saumiksriga ning lase veel supil natukene vaikselt podiseda.
- Serveeri supp ja lisa peterselli ja münti.
Retsepti allikas: retseptisahtel.ee