Tai basiiliku kana vokk riisiga on toit, mida saab vähese vaevaga kokku panna. Võite katsetada köögiviljadega, aga seda sama võib teha ka maitsestamisel. Teravate toitude austajad võivad lisada tšillihelbeid või hakitud jalopenosid ning asjal kohe teine jume.
Koostisained
- Külmutatud vokisegu
- 500 g kanafileed
- 3-4 küüslauguküünt
- 1 spl sojakastet
- 1 spl oyster- või kalakastet
- 1 spl Worcester kastet
- 2-3 tl tai rohelist karrit
- 200-300 ml kanapuljongit
- peotäis basiilikut
- musta pipart
- soola
- näpuotsatäis tšilli helbeid
- 1 tl pruuni suhkrut
- 300 g riisi
Valmistamisaeg: 10 min Küpsetamise aeg: 20 min Kokku kuluv aeg: 30 min
Valmistamisõpetus
- Vala oliivõli pannile ja lisa kanafilee ning tšilli helbed.
- Lisa Tai rohelist karrit, küüslauguküüned, sojakaste, pruun suhkur ning sega läbi.
- Lisa pannile vokisegu ja vala peale kanapuljong.
- Kuumuta.
- Serveeri koos basiilikuga.
Retsepti allikas: retseptisahtel.ee