Valmistamisaeg: 20 min
Küpsetamise aeg: 10 min
Kokku kuluv aeg: 4h 30 min
Koostisained
- 400 g kanafileed
- Pudel Kochi Nipperkini käsitööõlle
- Sool
- Pipar
- 2 muna
- 100 g jahu
- 100 g rukkikama
- Metsikut riisi
- Punast kapsast
Valmistamisõpetus
- Selleks, et kanafilee ühtlaselt küpseks tambi kahe küpsetuspaberi vahel ühtlaseks.
- Määri kanafilee soola ja pipraga.
- Vala peale õlu ja tõsta jahedasse ning lase marinaadis seista 2-4 tundi.
- Keeda metsik riis.
- Klopi lahti muna ja tõsta ühele taldrikule jahu ning teisele rukkikama.
- Kasta muna jahusse, siis munasse ja viimasena rukkikamasse.
- Prae kana pannil mõlemalt poolt seni kuni kana enam ei vetru ja paneering on krõbe.
- Serveeri kana koos metsiku riisi ja punase kapsaga.