Kana õllemarinaadis

Valmistamisaeg: 20 min
Küpsetamise aeg: 10 min
Kokku kuluv aeg: 4h 30 min

Koostisained

  • 400 g kanafileed
  • Pudel Kochi Nipperkini käsitööõlle
  • Sool
  • Pipar
  • 2 muna
  • 100 g jahu
  • 100 g rukkikama
  • Metsikut riisi
  • Punast kapsast

Valmistamisõpetus

  1. Selleks, et kanafilee ühtlaselt küpseks tambi kahe küpsetuspaberi vahel ühtlaseks.
  2. Määri kanafilee soola ja pipraga.
  3. Vala peale õlu ja tõsta jahedasse ning lase marinaadis seista 2-4 tundi.
  4. Keeda metsik riis.
  5. Klopi lahti muna ja tõsta ühele taldrikule jahu ning teisele rukkikama.
  6. Kasta muna jahusse, siis munasse ja viimasena rukkikamasse.
  7. Prae kana pannil mõlemalt poolt seni kuni kana enam ei vetru ja paneering on krõbe.
  8. Serveeri kana koos metsiku riisi ja punase kapsaga.

Viimased retseptid:

Gin & Toonik kook

Itaalia mandliküpsised

Cava tassikoogid

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga