Hot dog on on selline maitsev roog, mis meeldib peaaegu kõigile. Peamine nipp, kuidas valmistada maitsev hot dog, on kasutada kvaliteetset toorainet. Põhiline koostisosa on ju vorst, mis saiade vahele läheb. Lisaks on koostises veel paprika-, pipra-, sibula- ja sinepilisand. Väga palju ning erinevaid maitseid ühes toorvorstis. Meile igatahes väga meeldib, kui vorsti koostises on kasutatud palju erinevaid maitseid ja vürtse. Toorvorste võib valmistada nii grillil kui ka ahjus. Võime kinnitada, et ka ahjus valmistatud toorvorstid õnnestusid suurepäraselt.
Hakkisime hot dogi vahele veel natuke sibulat ja marineeritud kurki. Kastmeteks kasutasime majoneesi ja ketšupit, kes on sinepi armastajad, võivad ka seda loomulikult lisada. Just marineeritud kurk on hot dogi valmistamisel väga populaarne komponent, mida kasutatakse sageli ka Ameerikas. Hea ning lihtne amps oligi valmis. Meie toorvorstiga hot dog maitses väga hästi ning sibul lisas veel juurde piisavas koguses mahlakust ning särtsu.
Koostisained
- Toorvorste
- Hot dogi saiasid
- Punast sibulat
- Marineeritud kurki
- Ketsupit
- Majoneesi
- Soovi korral sinepit
- Tilli
Valmistamisaeg: 5 min Küpsetamise aeg: 15 min Kokku kuluv aeg: 20 min
Valmistamisõpetus
- Tõsta Nõo Lihavürsti Kanalihaga toorvorstid ahju või grillile.
- Pane saia vahele ketšup ja majonees ning lisa üks grillitud vorst (kellele meeldib sinep võib lisada ka sinepit).
- Haki punane sibul ja lisa koos marineeritud kurgiga saia vahele.
- Viimasena võib lisada ka tilli.
Retsepti allikas: retseptisahtel.ee