Pannkoogilasanje maitserohelisega – kerge vaevaga toiduklassika!

Põgusa guugeldamise läbi leiame mitmeid kodukokksid ja kokandusblogisid, kes nimetavad lasanje minimaalseks valmistusajaks tund või üle sellegi. Kuidas saaks aga mõnusa ja mahlase lasanje lauale vähema ajaga ilma, et peaks tegema mööndusi toidu maitse ja konsistentsi suhtes?

Parimaks lahenduseks on imemaitsev pannkoogilasanje! Tulemus tuleb visuaalselt sarnane klassikalisele lasanjele, lihtsalt lasanje vaheplaatide asemel kasutame pannkooke. Nõnda jääb ära ka oht, et vaheplaadid jäävad liiga vähese küpsetusaja tõttu kohati kuivaks, nätskeks või tooreks.

Koostisained

  • Ülepannikoogijahu
  • 1L vett
  • 1 keskmine sibul
  • 1 küüslauguküüs
  • 500g hakkliha
  • Sool
  • Pipar
  • 1 pakk tomatipüreed
  • 1 pakk riivjuustu
  • Maitseroheline

Valmistamisõpetus

  1. Sega ülepannikoogijahule 1L vett ja lase veidike taignal paisuda.
  2. Kuumuta pann ja valmista ülepanni pannkoogid.
  3. Haki 1 keskmine sibul ja 1 küüslauguküüs ning prae pannil koos 500g hakklihaga.
  4. Maitsesta soola ja pipraga ning vala peale 1 pakk tomatipüreed ja kuumuta.
  5. Lao pannkoogid 24cm koogivormi nii, et iga kihi vahele läheb hakkliha, riivjuustu ja maitserohelist.
  6. Pane lasanje koos koogivormiga 180 kraadisesse ahju ja küpseta kuni riivjuust on sulanud.

Allikas: retseptisahtel.ee

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga