Lähis-Ida mõjutustega püreesupp

Talvemõnude nautimise juurde kuulub kindlasti ka üks korralik soe ja täitev supp. Lähis-Ida mõjutustega püreesupp, mille kandvat rolli mängib külmutatud supisegu, on selleks just õige valik.

Koostisained

  • Külmutatud supisegu
  • 400 g konservkikerherned
  • vürtsköömen
  • kurkum
  • ürdisool
  • oliivõli
  • petersell
  • münt

Valmistamisaeg: 10 min    Küpsetamise aeg: 20 min    Kokku kuluv aeg: 30 min

Valmistamisõpetus

  1. Vala oliivõli potti ja lisa vürtsköömen, kurkum ning ürdisool.
  2. Lisa vesi ja vala külmutatud supisegu potti.
  3. Vala potti ka 400 g kikerherneid ning sega läbi.
  4. Lisa sool ja pipar ning sega uuesti.
  5. Lase supil madalal tulel keeda ning püreesta supp saumiksriga ning lase veel supil natukene vaikselt podiseda.
  6. Serveeri supp ja lisa peterselli ja münti.

Retsepti allikas: retseptisahtel.ee

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga