Kanalihapallid kartulipudru ja koorekastmega

retseptisahtel-kanalihapallid

Valmistamisaeg: 10 min
Küpsetamise aeg: 20 min
Kokku kuluv aeg: 30 min

Koostisained

  • 1 pakk Kikase fileepalle
  • 4 kartulit
  • 200 ml koor
  • 2 spl õli
  • 1-2 tl jahu
  • Peotäis tomateid
  • Või
  • Piim
  • Sool
  • Pipar
  • Kaunistuseks tüümiani ja rohelist sibulat

Valmistamisõpetus

  1. Koori ja keeda kartulid soolaga maitsestatud vees.
  2. Prae pannil õrnalt Kikase fileepallid.
  3. Vala pannile 200 ml koort ja 2 spl õli ning sega.
  4. Lisa 1-2 tl jahu ja sega uuesti.
  5. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Soovi korral lisa ka teisi maitseaineid.
  6. Kaunistuseks lisa tüümiani ja rohelist sibulat.
  7. Kartulid tambi koos vähese sooja piima ja spl võiga kartulipudruks.
  8. Salatiks haki tomateid.
retseptisahtel-kanalihapallid

Viimased retseptid:

Gin & Toonik kook

Itaalia mandliküpsised

Cava tassikoogid

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga