Valmistamisaeg: 20 min
Küpsetamise aeg: 25 min
Kokku kuluv aeg: 45 min
Koostisained
- 1 suurem bataat
- 200 ml rõõska koort
- 12 spl võid
- Nõo Lihavürsti Vürtsikaid kanarulle
- Kuivatatud ploome
- Granaatõuna
- Riivjuustu
- Kurki
- Soola
- Pipart
Valmistamisõpetus
- Tõsta Nõo Lihavürsti Vürtsikad kanarullid 180 kraadi juures ahju 25 minutiks.
- Koori ja lõika bataat ning tõsta vormi.
- Lisa vormi 200 ml rõõska koort või kuni bataat on kaetud.
- Maitsesta soola ja pipraga.
- Raputa peale riivjuustu ja tõsta ahju küpsema 180 kraadi juures umbes 25 minutiks.
- Serveeri kanarullid koos kuivatatud ploomide ja bataadivormiga.
- Salatiks viiluta juurde kurki ning võib lisada rukkolat.
- Kanale peale raputa granaatõuna seemneid.