Valmistamisaeg: 15 min
Küpsetamise aeg: 15 min
Kokku kuluv aeg: 30 min
Koostisained
- Lõhefileed
- Kartulit
- Porgandit
- Rohelist
- Pipart
- Soola
- 2 tl riivitud parmesani
- 1 spl õli
- 2 spl riivsaia
- 1 tl ürdisegu
Valmistamisõpetus
- Lõika lõhefileest tükid või osta kohe poest lõhetükid.
- Sega oliiviõli, riivsai, ürdisegu, sool ja pipar ning kata lõhetükid.
- Lõika kartulid pooleks ning maitsesta soola ja pipraga.
- Koori ja tükelda porgandid.
- Tõsta lõhe, kartulid ja porgandid koos ahju 200 kraadi juures umbes 15 minutiks või kuni paneering on kuldne ja krõbe.
- 5 minutit enne ahjust välja võtmist lisa kartulile riivjuustu, et see ahjus kartuli peale ära sulaks.
- Serveeri kalapulgad koos ahjukartuli ja porgandiga ning tee kõrvale värske salat.